Výborné kremrolky s vanilkovým krémem uvnitř recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Tomáš, 31. 01. 2019

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vezmeme a rozválíme si listové těsto a to pak stejně jako na obrázku rozdělíme na proužky, a ty pak ještě jednou překrojíme na půlku. Teď je čas na pudink, který uvaříme s mlékem a 4 lžícemi cukru, pak necháme chladnout.
    2. Pak vezmeme nějakou ruličku a pásky nemotáváme a na koncích přimáčkneme, aby nám zůstal tvar.
    3. Teď si vysteleme plech pečícím papírem a formičky s ruličkami na ně položíme, potřeme vejcem a dáme do trouby na 15 minut při teplotě 200 stupňů.
    4. Pak ruličky vyndejte a sundejte formičky, pak nechte vychladnout a začneme s náplní. Krémový sýr rozšleháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Pak přidáme pudink a promícháme. Smetanu si vyšleháme a do celé směsi vmícháme. Pak stačí je naplnit trubičky.
    5. Pak stačí na kremrolky jen trošku cukru moučky a nechat je v lednici na několik hodin. Pak už si jen můžete pochutnat.