Vepřové řízky pečené v troubě se speciálním těstíčkem recept
- Snadné na přípravu
- 3 porce
- 0 minut
Pro 3 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Maso omyjeme, osušíme a nasolíme.
-
Maso nejdříve obalíme v mouce, pak vrozšlehaných vajíčkách se špetkou solia pepře, opět v mouce, opět vevajíčkách a nakonec v nastrouhaném sýru.
-
Přendáme na pekáč vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté trouběpři teplotě 170 stupňů.
-
Během pečení obrátíme, aby se řízky zapekly i z druhé strany.
-
Když jsou na povrchu zlatavé, podáváme.
Dobrou chuť!
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut