Celková doba přípravy: 45–55 minut
Počet porcí: 4 (cca 24–28 taštiček podle velikosti)
Tipy pro jistý úspěch
- 
Povidla volte opravdu hustá; řidší můžete zpevnit lžičkou strouhaného perníku. 
- 
Tvaroh používejte v kostce; vaničkový je příliš vlhký a těsto by měklo. 
- 
Taštičky vařte po menších dávkách, aby voda neztratila var a těsto nezvodnatělo. 
Závěr
Tvarohové taštičky s povidly dokazují, že z pár základních surovin vznikne dezert s výraznou chutí a minimem práce. Těsto je pružné, snadno se tvaruje a díky bílku perfektně drží spoj. Přepuštěné máslo a perník dodají finiši charakter – ideální sladká tečka po obědě i rychlá dobrota ke kávě.



 
                                

 
				 
				