Super rychlá šlehačková bábovka, úžasně jemná, vláčná a nadýchaná recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 21. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vejce rozmícháme se smetanou. Do této směsi přidáme mouku, cukr a prášek do pečiva.
    2. Připravíme si bábovkovou formu, kterou vymažeme a vysypeme moukou.
    3. Do formy nalijeme 2/3 těsta. Potom do zbylého těsta vmícháme kakao a nalijme na světlé těsto. Pomocí špejle můžeme vytvořit z obou barev spirálovitý vzor, bábovka bude ještě krásnější.
    4. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 150-160 stupňů, dokud bábovka není na povrchu zlatavá.
    5. Bábovku můžeme posypat práškovým cukrem nebo ozdobit čokoládovou polevou.