Skvělé čokoládové řezy z hrnku jednodušší než bublanina s úžasnou chutí recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 1 minuta
Míša Kvapilová, 13. 05. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Těsto:

Krém:

Postup přípravy

  • Vše na těsto si smícháme v misce, nalijeme na vymazaný a vysypaný (nebo vyložený papírem) vysoký plech (30 × 40 cm).
  • Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 ° C asi 20 minut (podle trouby) a necháme vychladnout.
  • Krém: z pudinků, kakaa a mléka a cukru (podle chuti) uvaříme hustý pudink a necháme vychladnout.
  • Do vychladlého pudinku přimícháme tvarohy a šlehačem vyšleháme na hladký krém.
  • Dosladíme, jak nám to vyhovuje.