Skořicová mňamka koláč Almoyshavena recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Do hrnce vlijeme vodu, olej a přidáme máslo. Vše necháme vařit a když se všechny ingredience spojí, stáhneme z ohně.
- Přidáme mouku a sůl – všechno pečlivě smícháme.
- Přidáme vejce – mícháme, aby se všechny ingredience spojily.
- Na plech dáme pečící papír, který potřeme olejem. Papír potřeme těstem.
- Těsto posypeme cukrem a skořicí. Pečeme při 170-180°C přibližně 20 minut.
- Výsledek
- Do hrnce vlijeme vodu, olej a přidáme máslo. Vše necháme vařit a když se všechny ingredience spojí, stáhneme z ohně.
Podobné recepty
Další recepty
Kokosový koláč jako od babičky: Rychlý hrnkový moučník s čokoládovou polevou
dezerty
60 minut

Věnečky s pudinkovým krémem a fondánovou polevou: Jako z cukrárny, krok za krokem
dezerty
60 minut

Maďarský tvarohový koláč s meruňkami na plech: Lehký jako pírko a hotový bez námahy
dezerty
50 minut