Selská výplata – prastarý recept k nezaplacení, strašně dobré papání z brambor recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 09. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu a klobásu na kousky. Brambory oloupeme a nakrájené na kousky uvaříme se solí a kmínem do měkka.
    2. Cibulku na kousku sádle opečeme do zlatova. Nakrájené zelí mírně podlijeme A dusíme do měkka. Hotové snadno dosladíme.
    3. Mezitím opečeme slaninu nebo bůček s klobásou dokřupava. Scezené brambory přidáme k opečenému bůčku a chvíli společně opékáme.
    4. Nakonec přisypeme zelí a společně prohřejeme. Dochutíme pepřem, případně solí a můžeme podávat. Pokud nemáte kysané zelí, můžete dělat i se sladkou zelím, případně i bez zelí.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor