Rychlý nepečený ovocný koláč recept
- Snadné na přípravu
- 12 porcí
- 0 minut
Pro 12 porcí
Ingredience
Krém:
Ovocný krém:
Postup přípravy
- Zamíchejte vodu, džus a rum. Krátko namočte sušenky a po jednom je uložte do formy.
- Na krém uvaříme puding s cukrem, vanilkovým cukrem a štipkou soli a do vychladnutého krému přidáme našlehané máslo.
- Sušenky zalejeme krémem.
- Smetanu našleháme a rovnoměrně rozetřeme na pudingový krém.
- Koláč vložíme na hodinu do chladničky.
- Želatinu necháme nabobtnat v studené vodě.
- Ovoce dáme rozvařit s cukrem na plamen, aby jsme získali hustou kaši – tu potom ještě můžeme rozmixovat.
- V horké vodě rozmícháme želatinu (už nevaříme). Želatinovou směs naneseme na vrch dezertu a necháme ztuhnout.