Pusinky z dokonale sněhového pečiva perfektně drží recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 22. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. V misce si ručně smícháme bílky s krystalovým cukrem.
    2. Tuto směs přendáme do vodní lázně a mícháme metličkou, dokud necítíme, že se krystalový cukr rozpustil (směs je hustá, ale stále tekutá).
    3. Když je cukr rozpuštěný, přendáme ji do misky od mixéru a šleháme asi 7 minut. Směs zhoustne, sníh je tuhý a pevný.
    4. Nyní přichází čas na vmíchání práškového cukru – nedělejte to najednou, protože sníh zřídne a nebude držet.
    5. Cukr přimícháme po malých množstvích při nízkých otáčkách. Mělo by vám to trvat 2 minuty, takže přidávejte opravdu jen po třech.
    6. Když je cukr ve sněhu, otáčky zvýšíme a ještě 2 minuty šleháme.
    7. Pomocí cukrářského sáčku nanášíme na plech vyložený papírem libovolné tvary.
    8. Pusinky pečeme při teplotě 80 stupňů 120 minut, přičemž vždy používáme funkci ventilátor.

Jemné vánoční koláčky recept

cukroví
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor