Pusinky z dokonale sněhového pečiva perfektně drží recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 22. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. V misce si ručně smícháme bílky s krystalovým cukrem.
    2. Tuto směs přendáme do vodní lázně a mícháme metličkou, dokud necítíme, že se krystalový cukr rozpustil (směs je hustá, ale stále tekutá).
    3. Když je cukr rozpuštěný, přendáme ji do misky od mixéru a šleháme asi 7 minut. Směs zhoustne, sníh je tuhý a pevný.
    4. Nyní přichází čas na vmíchání práškového cukru – nedělejte to najednou, protože sníh zřídne a nebude držet.
    5. Cukr přimícháme po malých množstvích při nízkých otáčkách. Mělo by vám to trvat 2 minuty, takže přidávejte opravdu jen po třech.
    6. Když je cukr ve sněhu, otáčky zvýšíme a ještě 2 minuty šleháme.
    7. Pomocí cukrářského sáčku nanášíme na plech vyložený papírem libovolné tvary.
    8. Pusinky pečeme při teplotě 80 stupňů 120 minut, přičemž vždy používáme funkci ventilátor.