Pohanková kaše s mletým masem a rajčaty s vyváženou chutí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Umyjte a osmahněte pohanku na pánvi na rostlinném oleji.
- Cibuli nakrájejte najemno, osmahněte ji s mletým masem a nastrouhanou mrkví.
- Přidejte rajský protlak a všechno dobře promíchejte.
- K zelenině a masu přidejte pohanku, zalijte ji vroucí vodou tak, aby ji voda trochu zakryla.
- Opepřete, osolte a duste pod pokličkou na mírném ohni.
- Do hotové kaše přidejte najemno nakrájený česnek a všechno promíchejte.
- Můžete přidat i bobkový list.
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut