Piškotové Tango řezy s pudinkovým krémem recept
- Sředně těžká přípava
- 8 porcí
- 0 minut
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
Hlavní ingredience
- 760 g hladké mouky
- ,1 bal. vanilkového pudinku
- ,350 g moučkového cukru
- ,100 g změklého másla
- ,2 vejce
- ,1 bal. prášku do pečiva
- ,150 ml mléka
krém
- 250 g másla
- ,200 g moučkového cukru
- ,1.2 l mléka
- ,4 bal. vanilkového pudinku
na vrch
- Dětské piškoty podle potřeby a chuti
- ,150 g hořké čokolády a 2-3 lžíce másla
- V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních
- Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
- Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoliv tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krémem. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády. Dezert dejte vychladit přes noc do ledničky.