Piškotové Tango řezy s pudinkovým krémem recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 03. 02. 2019

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Hlavní ingredience

    • 760 g hladké mouky
    • ,1 bal. vanilkového pudinku
    • ,350 g moučkového cukru
    • ,100 g změklého másla
    • ,2 vejce
    • ,1 bal. prášku do pečiva
    • ,150 ml mléka

    krém

    • 250 g másla
    • ,200 g moučkového cukru
    • ,1.2 l mléka
    • ,4 bal. vanilkového pudinku

    na vrch

    • Dětské piškoty podle potřeby a chuti
    • ,150 g hořké čokolády a 2-3 lžíce másla
    1. V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních
    2. Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
    3. Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoliv tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krémem. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády. Dezert dejte vychladit přes noc do ledničky.