Pečená krkovice na česneku s výbornou omáčkou recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Jan, 19. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Plech si vymažeme olejem. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuli uložíme plátky masa.
    2. Osolíme je a potřeme prolisovaným česnekem.
    3. Maso pokryjeme zbylou cibulí a jednoduše přelijeme omáčkou (4 lžíce oleje, 4 lžíce, sójové omáčky, 10 lžic pikantního kečupu, Sladkou mletou papriku, Pepř) – smícháme si na ni kečup olej, sójovou omáčku, papriku a mletý pepř.
    4. Pečeme při teplotě 180 stupňů 1-1,5 hodiny. Hotovo, podáváme s rýží nebo bramborami.