Pečená krkovice na česneku s výbornou omáčkou recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Plech si vymažeme olejem. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuli uložíme plátky masa.
- Osolíme je a potřeme prolisovaným česnekem.
- Maso pokryjeme zbylou cibulí a jednoduše přelijeme omáčkou (4 lžíce oleje, 4 lžíce, sójové omáčky, 10 lžic pikantního kečupu, Sladkou mletou papriku, Pepř) – smícháme si na ni kečup olej, sójovou omáčku, papriku a mletý pepř.
- Pečeme při teplotě 180 stupňů 1-1,5 hodiny. Hotovo, podáváme s rýží nebo bramborami.
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut