Palačinková lahůdka ze 2 vajec, ovoce a mléka recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 1 minuta
Jan, 12. 06. 2024

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Vezměte si nůž a opatrně s ním oloupejte jablka. Následně je na struhadle nastrouhejte a smíchejte je s cukrem a skořicí. Do směsi přidejte mléko, vejce a mouku. Vše důkladně promíchejte, dokud Vám nevznikne konzistentní hmota.
  • Na pánvi si rozehřejte olej. Na mírném ohni hezky osmahněte palačinky, dokud nebudou krásně opečené.
  • Poté je odložte na připravený ubrousek. Ve finále je z vyjměte a ozdobte práškovým cukrem. Můžete přidat třeba kousek ovoce jako dekorace, ideálně třeba jablíčko. Podávejte jako dezert, nebo jen jako zpestření krásného zimního dne. Máte hotovo, dobrou chuť.