Od doby co jsem našla tenhle recept, už kynuté knedlíky nedělám. Tyhle jsou lepší a rychlejší. Recept pro vás!

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 35 minut
Tomáš, 29. 10. 2024

Od chvíle, kdy jsem objevila tento recept na bramborové knedlíky, už kynuté knedlíky nedělám. Tyto knedlíky jsou rychlejší a chutnější, což z nich činí ideální volbu pro celou rodinu. Věřte mi, že jakmile je jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jiné!

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Příprava brambor: Oloupejte brambory a odřežte veškeré hnědé tečky, aby byly opravdu čisté. Poté je dejte do hrnce s vodou a přiveďte k varu. Můžete je vařit o něco déle, to knedlíkům neublíží.
  • Scezení a rozšťouchání: Po uvaření brambory sceďte a rozšťouchejte na kaši.
  • Zpracování těsta: Přidejte k bramborové kaši vejce a mouku. Všechny ingredience zpracujte do těsta, které by mělo mít klasickou konzistenci pro knedlíky.
  • Tvarování knedlíků: Uformujte z těsta šišku knedlíku a zabalte ji do potravinové fólie. Na koncích fólii svázejte, aby těsto dobře drželo tvar.
  • Vaření knedlíků: Knedlíky vložte opět do hrnce s vodou a vařte přibližně 20 minut. Jakmile vyplavou nahoru, jsou hotové.

Zkuste i vy tento jednoduchý recept na bramborové knedlíky a dejte nám vědět, jak vám chutnaly! Tyto knedlíky jsou skvělou přílohou k masům a zelí a jistě si je zamilujete.