Nepečené domácí tiramisu s jahodami a mascarpone, luxusní chuť recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 09. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Jahody omyjeme a pokrájíme na libovolné kousky. Můžete si jich pár ponechat vcelku, pokud jimi chcete dezert ozdobit. Jahody v míse smíchejte s polovinou cukru.
    2. Nyní vyšlehejte smetanu a smíchejte ji s mascarpone, zbývajícím cukrem, s vanilkovými cukry a dejte chladit
    3. Nyní vyskládejte dno libovolné mísy, piškoty. Naneste na ně polovinu krému a zasypte částí jahodami. Poté opět piškoty, krém a jahody na ozdobu.
    4. Dejte do lednice tuhnout alespoň na 2 hodiny.