Nejlahodnější domácí krém vhodný do všech sladkých pokrmů recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- V mixéru pomalu ušlehejte bílky, přidejte cukr, vanilkový cukr a kyselinu citronovou.
- Postavte do vodní lázně, když už voda vaří, a šlehejte mixérem 10−15 min.
- Získáte bohatou sněhobílou hmotu.
- Když se na krému objeví stopy šlehače (krém se začne ulpívat na metlách), vyndejte hrnec a šlehejte ještě 3−4 minuty.
- Počkejte, až vychladne, přidejte barvivo a můžete tvořit.
Podobné recepty
Další receptyRecept na skvělé francouzské briošky. Na těchto houskách si pochutná celá rodina!
Na pečivo
90 minut
Domácí tvarohový krém se salkem hotový již za 5 minut! Chutná božsky!
polevy a zdobení
40 minut