Nejdokonalejší domácí utopenci bez čekání recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Špekáčky oloupeme a podélně překrojíme.
- Oloupanou cibuli nakrájíme na kolieska.
- Do třílitrové láhve dáme na dno vrstvu cibule, část koření (které máme nachystané na nálev), kousek feferonky a vrstvu špekáčků. Opakujeme až do naplnění sklenice.
- Všechny přísady na nálev dáme do hrnce a přivedeme do varu, zalijeme a když pohár vychladne, můžeme hned jíst – chutnají, jako kdybyste je nechali odležet minimálně 7 dní.
Podobné recepty
Další recepty
Znojemská pečeně podle Kluků v akci: hovězí na okurkách s bohatou omáčkou
hlavní chody
135 minut

Lahodné pečené vepřové koleno: měkké maso, česneková vůně a křupavá kůžička
hlavní chody
180 minut