Naprosto jednoduchá domácí zmrzlina pouze ze 3 surovin hotová rychle jako z dětství recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 1 minuta
Jan, 30. 05. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Před začátkem přípravy si misku, ve které budeme šlehat, necháme vychladnout v mrazáku min. půl hodiny
  • V této misce potom 5-7 minut vyšleháme smetanu
  • Když je smetana dostatečně hustá, přidáváme po kousíčcích salko
  • Následně potom krém vylijeme do plastové nádoby, nebo potřeme mezi dvě připravené vafle
  • Necháme v mrazáku ztuhnou přibližně 4-6 hodin
  • Ruskou zmrzlinu potom stačí jen nakrájet a podávat
  • Pokud jsme zmrzlinu dávali do vaničky, můžeme podávat s ovocem nebo ovocnými toppingy