Maso na francouzský způsob z jednoho pekáče recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Troubu předehřejte na 190 stupňů.
- Očištěnou cibuli nakrájejte na půlkruhy a brambory na tenké plátky.
- Maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte.
- K nastrouhanému sýru přidejte majonézu a promíchejte.
- Formu na zapékání potřete slunečnicovým olejem.
- Vložte do ní polovinu brambor, opepřete, na brambory položte polovinu masa, vrstvu cibule a nakonec polovinu majonézy se sýrem.
- Tento postup, ve stejném pořadí ještě jednou zopakujte
- Zapékací formu vložte do trouby a pečte přibližně 1 hodinu.
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut