Lehký tvarohový koláček s pudinkem! Ohromí i Vás. Chutná fantasticky! recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 12 porcí
  • 50 minut
Tomáš, 18. 09. 2024

Tvarohové dorty jsou oblíbené pro svou jemnou chuť a krémovou konzistenci, ale jejich příprava může být někdy složitá. Tento recept vám ukáže, jak snadno vytvořit lahodný kakaový piškotový dort s pudinkovým krémem, který zaručeně potěší nejen vás, ale i vaše návštěvy.

Pro 12 porcí

Ingredience

Na těsto:

Na krém:

Postup přípravy

  • Příprava těsta: Smíchejte všechny přísady na těsto (mouku, cukr, slunečnicový olej, teplou vodu, kakaový prášek, kypřící prášek do pečiva a vejce) a důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto. Těsto nalijte na vymazaný pečící plech.
  • Příprava krému: Uvařte vanilkový pudink podle návodu na obalu a nechte ho vychladnout. Do vychladlého pudinku přidejte tvaroh, vanilkový cukr a žloutek. Důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladká směs.
  • Dokončení: Krém přeneste do plastového sáčku, uřízněte roh a použijte k zdobení těsta na plechu dle libosti.
  • Pečení: Pečte v předem předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, přibližně 25–30 minut (doba se může lišit podle typu trouby).