Kuřecí roláda se sýrem, slaninou a smetanou recept

4.8
(53)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 75 minut
Tomáš, 27. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • V misce smíchejte všechny suroviny na smetanovou směs. ( 2 vejce ,200 g nastrouhaného eidamu,4 až 5 polévkových lžic zakysané smetany,1 polévková lžíce nasekané zelené petrželky,sůl a pepř dle chuti)
  • Pokud se vám bude zdát příliš řídká, přidejte trochu prosáté hladké mouky.
  • Kuřecí prsa umyjte a naklepejte.
  • Polovinu plátků poskládejte na připravenou slaninu, přilijte veškerou smetanovou směs a nakonec poklaďte zbytkem kuřecího masa.
  • Přes povrch rolády přehněte převislou slaninu a vložte do trouby vyhřáté na 170 °C.
  • Pečte cca 40 minut dle výkonu vaší trouby.

Výtečné kuřecí maso po francouzsku recept

Drůbeží
75 minut
4.9
(57)
26. 11. 2018 Tomáš