Když si nevíš rady, co budeš vařit: Vyzkoušej tyto velmi chutné bramboráky plněné jemně pálivou směsí! recept
- Sředně těžká přípava
 - 4 porce
 - 40 minut
 
Pokud nevíte, co rychlého a chutného připravit k obědu nebo večeři, tyto plněné bramboráky s pikantní masovou směsí jsou skvělou volbou. Klasické bramboráky plněné kuřecím masem, zeleninou a domácí omáčkou přinesou na stůl výjimečnou chuť.
Pro 4 porce
Ingredience
Na placky:
Na náplň:
Postup přípravy
- Příprava bramboráků: Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno. Z brambor vymačkejte přebytečnou šťávu. Přidejte vejce, prolisovaný česnek, majoránku, sůl, pepř a hladkou mouku. Vymíchejte těsto a na rozpáleném oleji smažte placky dozlatova z obou stran.
 - Příprava náplně: Cibuli nakrájejte nadrobno a osmahněte na rozpáleném oleji. Přidejte kuřecí prsa a krátce orestujte, dokud se maso nezatáhne. Poté přidejte sůl, česnek a koření dle chuti. Restujte, dokud maso nezměkne a většina šťávy se neodpaří.
 - Přidání zeleniny: Do pánve přidejte pálivý kečup, lečo a kukuřici. Vařte, dokud se neodpaří přebytečná tekutina. Můžete také přidat žampiony nebo další zeleninu dle chuti.
 - Plnění bramboráků: Na každý bramborák navršte masovou směs a přeložte jej napůl. Pro lepší chuť posypte navrch strouhaným sýrem.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Vepřové výpečky s knedlíkem a dušeným kysaným zelím – poctivá domácí klasika
hlavní chody	
									
									40 minut
								
							
				Bramborové rolky s kuřecím masem, zeleninou a sýrem zapečené do křupava
hlavní chody	
									
									30 minut
								
							

