Tento koláček je nejen snadný na přípravu, ale také velmi chutný. Pokud preferujete zdravější variantu, můžete cukr nahradit medem. Přejeme vám dobrou chuť! 😊
Když budou vaše děti ptát nezdravé sladkosti z obchodu, připravte jim toto: Domácí mléčný řez bez mouky! recept
- Snadné na přípravu
 - 25 porcí
 - 8 minut
 
Tento koláček je skvělou volbou pro ty, kteří hledají jednoduchý, ale chutný dezert bez použití mouky. S pouhými pěti ingrediencemi a minimální přípravou si můžete vychutnat úžasně delikátní pochoutku.
Pro 25 porcí
Ingredience
Těsto:
Náplň:
Postup přípravy
- Příprava těsta: Vejce rozdělte na bílky a žloutky. Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny. Postupně přidávejte kakao a důkladně promíchejte. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a opatrně ho vmíchejte do žloutkové směsi.
 - Pečení: Těsto vylijte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte v předehřáté troubě na 190 °C přibližně 10 minut.
 - Příprava náplně: Smetanu ušlehejte se ztužovačem do pevné šlehačky.
 - Sestavení koláčku: Po vychladnutí těsto rozdělte na polovinu. Jednu polovinu potřete šlehačkovým krémem a přiklopte druhou polovinou těsta.
 - Skladování: Hotový koláček skladujte v chladničce.
 


