Karamelový krém bez vaření připravený rychle i jako nádivka do koláčů a zákusků recept

Ingredience

  • 1 karamelové salko
  • 250 gramů másla
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Máslo si vybereme z lednice a necháme ho, ať dostane pokojovou teplotu. Přesnětak jistě postupujeme i s plechovkou salka. Nemohou být úplně studené.
  2. Máslo si hodíme do misky, kde ho pomocí mixéru vyšleháme na pěnu. Po částech přidáváme karamelové salko.
  3. Když se tyto dvě hmoty spojí, vznikne úžasný karamelový krém.

  4. Šikovné že? Pak už stačí krém navrstvit na cupcakey nebo jej jednoduše pěkně uhlaďte na čokoládové těsto a posypte nastrouhanou čokoládou. Fantazii se meze nekladou.