Jemné a chutné maso z nálevu z okurek recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 6 porcí
  • 0 minut
Jan, 20. 10. 2022

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Maso nakrájíme na plátky. Uděláme na vrchu zářezy.
  • Maso vložíme do uzavíratelného plastového sáčku.
  • Přidáme nálev z okurek a koření.
  • Přidáme hořčici.
  • Zavřeme sáček a směs dobře promícháme, aby se chutě propojily.
  • Maso vyjmeme a přendáme na plech.
  • Potřeme smetanou nebo majonézou a přidáme i ostatní přísady – nakonec posypeme sýrem.
  • Pečeme na 180°C asi 35 minut a je hotovo

Nálev z okurek lze perfektně využít. Naučíme vás několik triků, které se rozhodně vyplatí znát. Tušili jste například, že s nálevem z okurek připravíte nejměkčí, jemné a neskutečně chutné maso?

Určitě to otestujete už zítra, když budete připravovat nedělní oběd, je to vynikající nápad!

Nejjemnější masíčko s fantastickou chutí!

Ideální k pečení či grilování vepřového masa.