Hrnkový koláč Gavalier s Tvarohem, povidly a čokoládou hotový za 30 minut recept
- Sředně těžká přípava
- 8 porcí
- 0 minut
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
,povidla + kondenzovaná čokoláda (stačí roztát pár kousku čokolády a přimíchat do povidel. Může být místo čokolády i granko.
- Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, a nakonec ostatní sypké přísady.
- Těsto nalijeme na máslem a moukou vymazaný plech.
- Tvaroh smícháme s cukrem, máslem a vrstvíme na těsto (jako ostrůvky). Stejně na těsto navrstvíme povidla a dámě péct.
- Při teplotě 180 stupňů pečeme asi 25 minut.
- Koláč posypeme moučkovým cukrem a nebo kokosem. Dobrou chuť.
Podobné recepty
Další recepty
Tvarohový koláč ze zakysané smetany – jemný a vláčný dezert, který si zamilujete
dezerty
75 minut

Tvarohovo-borůvkový koláč s krémovým krémem – dezert, na který se každý ptá
dezerty
70 minut