Hrnkový koláč Gavalier s Tvarohem, povidly a čokoládou hotový za 30 minut recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 18. 01. 2019

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • ,povidla + kondenzovaná čokoláda (stačí roztát pár kousku čokolády a přimíchat do povidel. Může být místo čokolády i granko.

    1. Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, a nakonec ostatní sypké přísady.
    2. Těsto nalijeme na máslem a moukou vymazaný plech.
    3. Tvaroh smícháme s cukrem, máslem a vrstvíme na těsto (jako ostrůvky). Stejně na těsto navrstvíme povidla a dámě péct.
    4. Při teplotě 180 stupňů pečeme asi 25 minut.
    5. Koláč posypeme moučkovým cukrem a nebo kokosem. Dobrou chuť.