Hrníčková bublanina bez mléka a vajec, úžasně jemná a lahodná recept

Ingredience

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek třtinového cukru
  • 1 bal. pudinku
  • 2 lžičky jedlé sody
  • 1 hrnek řidších povidel
  • 1 hrnek vody
  • 1/2 hrnku oleje
  • 500 g malin
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Troubu si nastavíme na 190 stupňů.
  2. V misce smícháme suché ingredience – včetně pudinkového prášku. Přidáme olej a povidla, která si zředíme s vodou, aby nebyla příliš hustá. Vše důkladně promícháme tak, aby nám vzniklo jednotné těsto.
  3. Těsto navrstvíme na plech vyložený papírem, případně vymazaný a vysypaný kokosem.
  4. Na těsto uložíme maliny a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 20 – 25 minut – každá trouba peče jinak, tak raději sledujte.