Hovězí maso na francouzský způsob z jednoho pekáče recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 08. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Troubu předehřejte na 190 stupňů.
    2. Očištěnou cibuli nakrájejte na půlkruhy a brambory na tenké plátky.
    3. Maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte.
    4. K nastrouhanému sýru přidejte majonézu a promíchejte.
    5. Formu na zapékání potřete slunečnicovým olejem.
    6. Vložte do ní polovinu brambor, opepřete, na brambory položte polovinu masa, vrstvu cibule a nakonec polovinu majonézy se sýrem.
    7. Tento postup, ve stejném pořadí ještě jednou zopakujte.
    8. Zapékací formu vložte do trouby a pečte přibližně 1 hodinu.

Doporučené články: