Celková doba přípravy: 30 minut práce + 25 minut pečení + min. 2 hodiny chlazení
Počet porcí: 12
Tipy redaktora
-
Pro výraznější vůni přidejte do krému 1 lžičku vanilkové pasty.
-
Chcete vyšší řezy? Ušlehejte z dvojité dávky bílků pevnější sníh a používejte okraje plechu jako „zarážku“, těsto poroste rovnoměrně.
-
Margarín můžete nahradit máslem – krém bude plnější a jemnější.
-
Dezert skvěle drží tvar druhý den – chutě se propojí a krájí se čistě.
Závěr
Tenhle krémový dezert je důkazem, že k luxusní chuti není potřeba složité vrstvení. Lehký piškot, hebký krém a šlehačka vytvářejí kombinaci, které neodolá žádný milovník dezertů. Připravte ho den předem – získáte perfektně vychlazený a stabilní zákusek, který zazáří na každém stole.