Domácí toffifee recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 1 minuta
Jan, 23. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Začínáme skořápkou. V hrnci smícháme vodu s cukrem a zahřejeme. Pak přidáme med a sůl.
    2. V další misce smícháme smetanu, sůl a vanilkové aroma. Když se všechno spojí, přidáme obsah misky. Vaříme, dokud se hmota nezačne podobat na karamel.
    3. Poté naléváme do formy a čekáme, až skořápka ztuhne. V jiném hrnci smícháme smetanu, čokoládu, máslo a zahřejeme. Teplou směs vlijeme do skořápek. Přidáme oříšek. Nakonec rozpustíme čokoládu s máslem.
    4. Polevu pak nanášíme na bonbóny. Toffifee necháme vychladnout.