Domácí rohlíky bez vykynutí za chvilku hotové recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Jan, 19. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Droždí rozpustíme v teplém mléce a přidáme cukr.
    2. Mouku smícháme se solí a rozpuštěným máslem.
    3. Potom přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto. Podle konzistence můžeme přidat více mouky.
    4. Když je těsta vymíchané (trvá to pár minut) rozdělíme ho na dva díly a posypeme moukou.
    5. Obě poloviny rozválíme na 4 stejné části.
    6. Každou část rozválíme na co nejtenčí trojúhelník, který jednoduše srolujeme do tvaru rohlíčku.
    7. Konce jemně zahneme a přendáme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme do zlatova.