Domácí rohlíky bez vykynutí za chvilku hotové recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Droždí rozpustíme v teplém mléce a přidáme cukr.
- Mouku smícháme se solí a rozpuštěným máslem.
- Potom přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto. Podle konzistence můžeme přidat více mouky.
- Když je těsta vymíchané (trvá to pár minut) rozdělíme ho na dva díly a posypeme moukou.
- Obě poloviny rozválíme na 4 stejné části.
- Každou část rozválíme na co nejtenčí trojúhelník, který jednoduše srolujeme do tvaru rohlíčku.
- Konce jemně zahneme a přendáme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme do zlatova.
Podobné recepty
Další receptySkvělý domácí chléb s dokonalou kůrkou strčí do kapsy všechny kupované
pečivo
120 minut