Domácí Pribináček pro děti i dospělé, jednoduchý a bleskový recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Všechna balení vyklopte do mísy, přidejte veškerý cukr a důkladně míchejte dokud se cukr nerozpustí.
- Druhým krokem je ušlehání smetany. Základem je smetanu dobře vychladit, nelít do mísy a vzít si šlehač, který práci odvede za vás.
- Jakmile je šlehačka hotová, můžete ji opatrně přimíchávat do tvarohu.
- Cílem je vytvořit nadýchanou směs, která bude doslova lákat k tomu, abyste ji ochutnali. A stále bude samozřejmě i držet pohromadě.
- Poté rozdělte hotovou směs na 2 čísti.
- Mléčnou čokoládu klasicky rozpustíte v hrnci, který bude umístěný ve vodní lázni.
- Jakmile je čokoláda rozpuštěná, můžete ji opatrně nalít do jedné části tvarohu se smetanou.
- Vše důkladně promícháte aby opět došlo jak k propojení chutí, tak i propojení konzistence.
- Na dno nádoby se pokladou piškoty a na ne se nanese vrstva prvního krému.
- Vše se dobře rozetře a opět se vytvoří vrstva piškotů.
- A jak jistě čekáte, tak horní vrstvou bude druhá část krému.