Domácí Kinder Pingui Recept recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 1 minuta
Tomáš, 16. 07. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vajíčka vyšleháme spolu s cukrem do pěny. Přidáme olej, mléko, vanilku a nutellu. Důkladně promícháme.
    2. Postupně do rozmíchané hmoty přidáváme mouku, kakao a prášek do pečiva. Směs si rozdělíme na 2 části. Obě směsy nalejeme do vymaštěné a moukou vysypané formy a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů cca 12-15 minut oboustranně.
    3. Připravíme si krém. Želatinu si vložíme do 150 ml mléka a necháme naboptnat. Naboptnanou želatinu smícháme se zbytkem mléka a pořádně promícháme.
    4. Smetanu na šlehání smícháme spolu s pr. cukrem do pevné hmoty a následně přidáme naboptnanou želatinu.
      Připravíme si glazuru. Všechny ingredience na glazuru I. si dáme do hrnce a šleháme nad párou.
    5. Jednu polovinu vyšehaného krému si naneseme na první vrstvu těsta. Polejeme glazurou I., naneseme zbylý krém, přikryjeme druhou vrstvou těsta a následně naneseme glazuru II (Smetanu si zahřejeme v hrnci a přidáme čokoládu s máslem. Necháme rozpustit a za stáleho míchání rozmícháme v hladký krém.).
    6. Necháme odstát v lednici minimálně 2 hodiny, nakrájíme na řezy a podávame.
      Výsledek je na světě. Dobrou chuť

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor