Dokonalé těsto na každou roládu, za 15 minut hotové: Netrhá se, nepraskne a chutná luxusně recept
- Sředně těžká přípava
- 10 porcí
- 0 minut
Pro 10 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak postupně zašleháme žloutky a nakonec vmícháme mouku. Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.
- Vychladlý piškot potřeme marmeládou, krémem (například jen jednoduchým tvarohovým krémem), dáme jakékoliv ovoce a stočíme.
Podobné recepty
Další recepty
Ovocný koláč, který se jednoduše rozplývá v ústech – rychlý recept na kefírový koláč
dezerty
55 minut

Skvělé smažené máslové sušenky v cukrovém sirupu: jednoduchá a levná pochoutka
chuťovky
40 minut