Dezert karamelka bez vaření karamelu za 10 minut hotový ze sušenek recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 18. 01. 2019

Pro 8 porcí

Ingredience

Rozměry formy: 24 × 28 cm

Postup přípravy

    1. Dobře ochlazenou smetanu ( dejte ji před šleháním na 15 minut do mrazáku is metličkami od šlehače a miskou ) vyšleháme s mascarpone a práškovým cukrem na hustý krém.
    2. Na dně plechu na pečení, který je vyložený pečícím papírem uložte vrstvu sušenek.
    3. Potom navrstvíme krém, uložíme druhou vrstvu sušenek a natřeme karamelové salko (také dobře vychlazené).
    4. Posypeme strouhanou čokoládou. Podáváme vychaldené, ale u nás se zákusek rozebírá hned.