Chutné bramboráky bez oleje, ze kterých nepřiberete recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Brambory nastrouháme a zalijeme ledovou vodou. Promícháme a necháme 10 minut odstát ve vodě. Tím odstraníme přebytečný škrob a brambory budou mnohem křupavější.
- Ledovou vodu slijeme a vymačkáme z brambor. K bramborám přidáme ostatní složky a promícháme.
- Promícháme a z těsta formujeme oválné placky, které ukládáme na plech. Pečeme při teplotě 200 stupňů 20 minut.
- Podáváme se zeleninou a svěžím dresinkem z řeckého jogurtu, pár kapek citronu, špetka soli a bylinek.
Podobné recepty
Další receptyTento tradiční předkrm by měl být na každém rodinném stole na Nový rok! Proč?
předkrmy
30 minut