Česnekový sirup 10x silnější než penicilin recept

Ingredience

  • 8 oloupaných a rozmačkaných stroužků česneku
  • 1 sklenice (200 ml) jablečného octa
  • 1 sklenice (200 ml) medu
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1.  Pomocí lisu nebo v mixéru najemno rozmačkejte stroužky česneku.
  2. Česnek vložte do skleněné nebo porcelánové misky a přidejte jablečný ocet s medem.
  3. Celé to dobře zamíchejte.
  4. Směs přelijte do skleněné uzavíratelné nádoby a umístěte do chladničky na 5 dní. Každý den však směs na chvíli z chladničky vyjměte a dobře ji zamíchejte.
  5. Po 5 dnech je váš antibakteriální sirup hotový.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"