Babiččin pamlsek za 5 minut, netřeba vařit, netřeba péct recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šlehačku ušleháme s 1 lžící cukru.
- Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvarohovou hmotu a i šlehačku.
- Formu na pečení s vyššími okraji vyložíme fólií. Na dno uložíme sušenky a pokropí trochou mléka. Navrstvíme 1/2 krému, sušenky, opět krém a sušenky. Dáme do chladničky ztuhnout.
- Přejeme vám dobrou chuť! 🙂