Velký a přesný horoskop pro rok 2024 pro všechna znamení zvěrokruhu

0
(0)

Dalibor , 24. 04. 2024

Roku 2024 vládne Měsíc, který je v astrologii mimo jiné symbolem rodiny, hlubokých emocí a matky (matriarchátu).

Co nás čeká letos?

Dobrou zprávou je, že 20. března 2024, kdy Slunce vstoupí do Berana a nastane jarní rovnodennost, převezme vládu Saturn, který je jakýmsi protikladem Měsíce, protože symbolizuje otcovskou postavu (patriarchát). Řídí ekonomiku, velké společnosti, vládní instituce a zajišťuje, aby vše mělo strukturu a pevný řád. Kromě toho je Saturn nebo Saturnus zobrazován jako muž se srpem, protože podle římské tradice je bohem zemědělství. Byl to on, kdo naučil pozemšťany, jak si vydělat na živobytí v přírodě, a nejen to! Dostal také roli správce a římská pokladnice byla v jeho chrámu.

Saturn bude řídit vše od znamení Vodnáře. Opravy dříve způsobených problémů a zkreslených vztahů v rodinách. Rovněž začne dávat do pořádku vše, co se v hospodářství v průběhu let zhoršilo, a stanoví hranice, abychom mohli žít dobře.

Saturn je o disciplíně a odpovědnosti vůči kolektivu. Je přezdíván Pán času a nesnáší zkratky. Vodnář je naproti tomu humanista, průkopník, zdroj úžasných nápadů a vizí pro budoucnost. Symbolem Vodnáře je nosič vody, který očistí naši mysl a mysl celé společnosti od všech mylných představ. Kombinace Saturnu a Vodnáře je proto zárukou, že se svět začne léčit, i když prostřednictvím tvrdých lekcí. Ty přijdou v podobě pravidel a předpisů, z nichž budeme mít pouze užitek, protože bez nich bychom nikdy neuspěli.

Saturnův návrat na pomyslný trůn Vládce roku proto jasně předpovídá, že následujících dvanáct měsíců navždy změní naše životy.

Ve hře bude navíc miláček Fortuny (bohyně osudu) - Jupiter. Je pravda, že rád expanduje, ale navštíví Saturn, který ho dokáže zkrotit a přimět ho, aby plnil své poslání podporovat pokrok a reformy, které jsou v zájmu všech.

Díky tomu si budeme v průběhu roku 2024 připomínat vesmírné průkopníky, kteří společně a s využitím všech dostupných informací a technologií budují nový a lepší svět pro sebe i budoucí generace. To nezní vůbec špatně, nemyslíš?

A teď pojďme k předpovědi pro každé znamení zvěrokruhu. Pokud znáte svého předka, projděte si horoskop tohoto znamení a pokud si při čtení myslíte, že vám prognóza nesedí, uvědomte si, že budoucnost je před vámi, a když se bude rok co rok setkávat, může být všechno úplně jiné .

Beran (21. března - 20. dubna)

Jste zvyklí rozhodovat sami za sebe, velet, být vůdcem, ale v příštích dvanácti měsících se naučíte pokoře. Orgány budou mít rozhodující slovo, takže zaměstnanci se budou muset podřídit svým nadřízeným, protože podnikatelé obvykle rozhodnou, že se něco stane, budete prostě nuceni držet se toho, co se od vás vyžaduje. Mnozí budou nuceni vrátit se v čase a obnovit zapomenuté staré metody, protože zjistí, že až na vzácné výjimky jsou účinnější než zprávy. V pracovní oblasti bude důležitá loajalita. Pokud jste na manažerské pozici nebo v obchodě a zaměstnanec proti vám začne stavět další podřízené, propustíte ho, neustále byste čelili zcela zavádějícím požadavkům a napětí. Pokud jste zaměstnanec, vyhýbejte se problémům věčně nespokojených kolegů se svým šéfem.

Peníze

Mars bude skvělou příležitostí, jak s vámi v březnu a dubnu vydělat peníze trigonem se Saturnem a Jupiterem. Mnoho z nich bude povýšeno v květnu, a to půjde ruku v ruce s lepším platem. Zatmění měsíce 19. listopadu ukončí nepříznivé finanční dohody a dohody. V prosinci bude Venus ve vašem sektoru povolání, ambicí a veřejné pověsti a osloví vás zapomenutí klienti, obchodní partneři a bývalí zaměstnavatelé. Budete mít spoustu času na přemýšlení, na co kývnout a co nechat plavat.

Zdraví

Pokud vás něco nebo někdo znervózňuje, osprchujte se, ne sklenicí ohnivé šťávy. Alkohol by vyřadil váš lymfatický systém a ohrozil vaše vnitřní orgány! Okamžitě vyřešte bolest zubů, jinak se zbavíte slzení. Do léta jděte na kontrolu štítné žlázy. Mnoho kuřáků bude mít ve druhé polovině roku potíže s dýcháním, aby se zbavili závislosti na nikotinu.

Láska

Svobodným jedincům je dáno tolik příležitostí k vytvoření vztahu, že je téměř nemožné, že by se nezamilovali, dokonce mnoho z nich si do konce roku založí rodinu. Naopak, pokud jste přiděleni, začnete se v létě chovat destruktivně a pokud vztah nemá silné a hluboké kořeny, nevynecháte dramatický rozchod. Od 30. října do 13. prosince budete sexuálně obtěžováni. Užijte si to, užijte si fyzické hry i za bílého dne, protože takové intenzivní orgasmy zažijete znovu za dva roky.

Býk (21. dubna - 21. května)

Nepokoušejte se dobýt kariérní Olymp nečestnými způsoby. Chovejte se jako poctiví profesionálové a místo vynalézání triků zkuste zavést do praxe nápady, na které už dlouho myslíte. Díky odvaze opustit vyšlapané cesty dojde ve vaší kariéře k zásadnímu životnímu posunu a to, co vybudujete, bude trvalé! Vědci a redaktoři budou muset být při psaní článků velmi opatrní a nesmírně pozorní, stejně jako studenti při práci na diplomu. Pokud použijete citát někoho jiného, ​​nezapomeňte uvést autora, protože vám hrozí obvinění z plagiátorství. Od 20. května do 10. července nepodceňujte poruchu elektrických a plynových spotřebičů na domácí půdě, kvůli horoskopu byste vystavili rodinu riziku požáru.

Peníze

V březnu a dubnu budete doslova chamtiví, takže mnozí najdou vedlejší příjem. A uděláte dobře. Červnové zatmění slunce vás konečně donutí koupit něco, co stále odkládáte, ale už to nebude možné. Ale v zásadě tento rok veřejně nediskutujte o tom, co vlastníte a jaké jsou vaše finanční rezervy. Pokud podnikáte, nedůvěřujte obratu vaší společnosti. Pomocí promyšleného a důmyslného triku do detailů vás někdo mohl připravit nejen o finance, ale dokonce i o rodinný majetek.

Zdraví

První dva měsíce budete mít zvýšené krvácení, proto buďte opatrní při práci s ostrými předměty a vyhněte se činnostem, které by vám mohly poranit nos. V září a říjnu vám bude hrozit zánět ledvin. Neublíží vám, pokud během těchto měsíců pravidelně pijete březový džus a hlavně se nestydíte. Pokud občas trpíte ischiasem, v prosinci nezvedejte těžké předměty, bolest vás může ochromit natolik, že budete muset strávit Vánoce v posteli.

Láska

Pokud máte zranění srdce, uzdraví se to v lednu. 17. února a 15. června budete mít příležitost navázat nový vztah a budete si také přát v červenci a srpnu. Během těchto měsíců mnozí z vás dokonce porodí svého dědice. Pokud chcete ze vztahu uprchnout a rozejít se, ale nebudete mít odvahu, zatmění měsíce vás bude tlačit, abyste se 19. listopadu rozešli ve svém znamení. Naopak ti, kteří budou mít uvolněné partnerství, se rozhodnou nic odkládat kolem tohoto dne a začnou plánovat svatbu.

Lev (23. července - 22. srpna)

Chaos a nepředvídatelné pracovní situace vás donutí pracovat často do noci a o víkendech, což u vás doma postupně vyvolá podivnou náladu. Uspořádejte svou práci pečlivěji, aby vaše soukromí nebylo v troskách. Mnoho lidí dokonce změní práci za cenu stěhování a budou se objevovat odvážlivci, kteří se osamostatní a zahájí podnikání. Skvělá věc je, že budete mít energii a motivaci pro zásadní životní změny. S absolutní přesností můžete odhadnout limity svých schopností a maximálně využít ověřené informace. Jedna věc je jistá, i za cenu drastických změn získáte rovnováhu života a materiální zabezpečení na mnoho dalších let.

Peníze

Podnikatelé se budou muset vyrovnat s tím, že za lepšími výdělky a obratem budou muset cestovat trvale, ale výsledek bude stát za to! Od 29. července do 15. září je to vaše nejsilnější období roku, pokud jde o výdělky. Můžete se omezit a zmenšit, pracovat od slepého k slepému. Zaměstnanci budou pracovat pro dva, což jejich nadřízení ocení nejen finančně, ale pravděpodobně i na vyšší pozici. Ve dnech kolem 2. září buďte velmi opatrní, někdo se vás pokusí podvádět, okrást nebo oklamat!

Zdraví

V prvních dvou červnových týdnech buďte velmi opatrní. Naproti Plutu ve vašem sektoru zdravotnictví projde Mars, opozice těchto planet vás varuje před zlomeným žebrem. Ženy by měly podstoupit vyšetření prsou. Po 15. listopadu snižte solení až do konce roku, nepijte tvrdý alkohol, jinak vás začnou trápit problémy s klouby, nelze vyloučit ani revmatismus, mohla by také začít dna.

Láska

Ve vašich mezilidských vztazích dojde k posunu. Určitě můžete ze seznamu přátel odebrat jednotlivce, na kterého se nemůžete spolehnout, nebo s ním ukončit spolupráci. Pokud žijete ve vztahu s knihou psů, se Saturnem v sektoru partnerství, konečně začnete brát své pouto vážně a lze předvídat, že dobrovolně strčíte hlavu do chomoutu. Pokud jste nezadaní a nemilujete se hned na začátku roku, počkejte, druhou polovinu potkáte ve druhé polovině roku.

Panna (23. srpna - 22. září)

Nejste znamením, které touží po pozornosti nebo slávě, a přesto toho letos toho pro sebe uvidíte hodně. To bude mít pozitivní vliv na vaši kariéru. Tomu však může předcházet skutečnost, že budete tak nespokojeni, že své životní plány změníte přímo ve velkolepém stylu a nebudete se nijak držet země. Bude to otázka karmických rozhodnutí a vy si otevřete dveře do skvělé pracovní polohy, kterou nikdy neztratíte, naopak, budete z ní stoupat výš a výš! Kromě toho budete mít tak velkou intuici, že vás ochrání před vším škodlivým, od nezdravých lidí až po ohrožení. Vždy couvejte ve správný okamžik a smrkněte si přímo před nosem!

Peníze

V případě potřeby se naučíte nové povolání nebo prohloubíte svoji specializaci. Úžasná dohoda padne podnikatelům do klína kolem 20. února, ale přesto se nevyhnete malému finančnímu propadu. Od 27. září do 23. října bude ve vašem příjmovém sektoru retrográdní Merkur, což naznačuje neočekávané výdaje a finanční nejistotu obecně. Pokud však připravíte finanční rezervu na toto období, nic dramatického se nestane.

Zdraví

Od 23. dubna do 14. dubna nepodceňujte pitný režim, jinak vám jaro zkazí bolesti hlavy. Postarejte se o cévní systém po celý rok, můžete mít křečové žíly. Pravidelně dodávejte tělu lutein, který najdete v listové zelenině a žluto-červeném ovoci. Lutein je účinným přírodním pomocníkem v boji proti ateroskleróze. A pravidelně ráno pijte zelený nebo černý čaj. Obsahují rutinu, která zlepšuje pružnost cév.

Láska

Budete si přát v říši lásky! I po velmi dlouhou dobu se osamělí jedinci konečně na začátku léta setkají se svou spřízněnou duší. Bude to kreativní člověk s mnoha zájmy a pravděpodobně bude zahrnovat esoteriku. Pokud jste přiděleni, partnerské krize vás obejdou a mnoho z nich bude mít dokonce jednu z nejkrásnějších prázdnin od začátku vztahu. Pokud je váš vztah narušen, vypuknete nejpozději v září.

Váhy (23. září - 23. října)

Ve vaší rodině dojde ke zcela zásadním změnám. Pomalu, ale jistě převezmete kontrolu nad všemi jeho událostmi a nakonec konečně vyřešíte všechny své hluboce zakořeněné problémy. Věřte tomu nebo ne, budete schopni očistit rodinné vztahy od veškeré zátěže minulosti. Ale budete pochybovat o sobě a svých schopnostech. Začnete mít koníček, ale budete se bát, že v něm neuspějete. Pokud se však nepodvolíte žárlivostí vůči žárlivosti na úspěchy druhých, nakonec začnete sklízet chválu a obdiv. A dokonce i tento koníček pro volný čas vám začne generovat příjem!

Peníze

Letos by pro vás měla být osobní mantra, že všechno dobře dopadne a nic by se nemělo vzdát. Zejména neustupujte od projektů, kterým budou chybět vaše znalosti. Zvládnete je, protože naučit se něco nového bude pro vás hračka, platí to jak pro zaměstnance, tak pro podnikatele. Výsledek vždy předčí vaše očekávání, zbaví vás zcela zbytečných komplexů a důležité je, že na každé riskantní akci budete slušně profitovat!

Zdraví

Do 4. března se nechejte hýčkat intimními a reprodukčními orgány a vzdejte se plavání v krytých bazénech! Nepodceňujte problémy s močením, ženy mají nepravidelnou menstruaci, muži by měli podstoupit vyšetření prostaty. Zdánlivě banální neléčené zdravotní problémy v tomto období přejdou do chronického stadia a ty mladší by se mohly v budoucnu komplikovat úspěšným pojetím potomka.

Láska

V únoru vytvoří singl Venuše úžasné prostředí, které si jednotlivci mohou zamilovat. Naopak, účastníci se v prvních dvou měsících roku budou s drahou polovinou hádat. Poté se naladí na romantickou frekvenci, která by mohla být přerušena 27. září. Merkur, který bude vaším znamením zpět do 23. října. Během tohoto období věnujte pozornost jazyku. Jediné prohlášení by mohlo skončit v oddělených ložnicích a nepříjemné dusno ve vašem vztahu by bylo čas od času do konce roku.

Štír (24. října - 22. listopadu)

Máte před sebou rok, ve kterém se naučíte respektovat názory a životní styl členů rodiny a přestanete strkat nos do věcí, se kterými nemáte nic společného. Pro vaši zvídavou a výzkumnou povahu to bude opravdu těžký oříšek, ale postupně zjistíte, že když se nestaráte o ostatní, když se o ně nestarají, máte větší svobodu a váš domov bude pohodlný jako nikdy předtím. Nechoďte na dovolenou mezi 11. červnem a 29. červencem. Mars vám dodá ohromnou energii a zároveň vytvoří příležitost ukázat svým nadřízeným, co můžete dělat. Získáte nejen uznání, ale také vyšší pozici v hierarchii společnosti. Podnikatelé budou tak draví, že konečně zametou nekalou soutěž. Ti, kteří nejsou spokojeni se svou kariérou nebo povoláním, budou mít odvahu to změnit a riziko se vyplatí.

Peníze

Ve vašem finančním sektoru nastanou dvě zatmění, takže je možné, že může dojít k zapomenutým dluhovým nebo daňovým nebo majetkovým nesrovnalostem. Připravte se na to a vytvořte si finanční rezervu. Pokud máte dost peněz, nepoddejte se pokušení koupit si po 13. květnu něco velmi nákladného na provozování svého koníčka. Přitažlivostí bude Jupiter, ale 20. června naberie retrográdní směr a jeho trajektorie ukazuje, že z nějakého důvodu budete muset byt zvětšit nebo vyměnit.

Zdraví

První rizikové období pro vaše příznaky nastane od 4. března do 23. dubna. Během této doby nepodceňujte ranní kašel, mohlo by to přerůst v zápal plic nebo se u vás může objevit chronická bronchitida. V září a říjnu, po příchodu z přírody, zkontrolujte celé tělo na klíšťata. Pokud ano, okamžitě vyhledejte lékaře, jinak strávíte podzim v nemocnici.

Láska

Věřte tomu nebo ne, ale pokud jste nezadaní a bez ohledu na to, kolik vám je let, Cupid vás letos najde! Mnozí se do sebe zamilují mezi 25. únorem a 21. březnem a po úvodním datu si se svým protějškem budou rozumět na první dobré bázi. Konec června a celé léto bude také zajímavý, protože někteří z vás najdou bývalou lásku. Přiznejme si skutečnost, že si nejprve bude muset vyřešit svoji minulost, ale čekání bude stát za to!

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

V příštích dvanácti měsících se naučíte komunikovat dovedně, abyste nikdy nikoho proti sobě neobrátili a vždy dosáhli svého. Vaše šedá kůra nebude odpočívat, protože se pokusíte dohnat ve vzdělávání vše, co jste v minulých letech zanedbávali. Intelektuálně svým způsobem dospíváte. Úspěchy budou slavit zejména jednotlivci, kteří se živí psaným nebo mluveným slovem, a také mediátoři. 19. listopadu s vámi doslova zatřese zatměním měsíce ve vašem profesionálním sektoru a vytvoří prostor pro řešení pracovních problémů nebo návrat ke starým projektům a jejich dokončení. Je však také možné, že vám bude nabídnuta jiná pracovní pozice. Neváhejte, zvládnete rekvalifikaci levé zadní části a zvládnete jakoukoli zkoušku na výbornou!

Peníze

Podnikatelé očekávají v lednu dvojnásobný zisk a zaměstnanci budou přidáni. Skvělá věc je, že po většinu roku budete mít kontrolu nad svými financemi. Začnete upřednostňovat kvalitu před kvantitou, což znamená, že nebudete utrácet peníze za drobnosti, ale za cenné věci. Bez čeho nemůžete nic dělat. Další finanční injekce na vás čekají v posledních dvou měsících roku, ale po 19. prosinci byste raději neměli nosit šperky, retrográdní Venuše naznačuje ztrátu cenné věci.

Zdraví

Do začátku března nepodceňujte výkyvy počasí a dvojitou ústní hygienu. Jinak budete trpět bolestmi v krku, bolestmi v krku nebo záněty hlasivek. Pokud máte dlouhodobé problémy s nosními mandlemi, pravděpodobně vám jejich odstranění nebude chybět. Kolem 19. listopadu dávají o sobě vědět o zdravotních problémech, které byly dosud skryty. Nepodceňujte proto ani malé množství nevolnosti!

Láska

Pokud máte s drahou polovinou cokoli nevyřešeného, ​​budete mít příležitost to v červnu napravit. Tento měsíc také umožní obnovit vztah těm, kteří ho rychle ukončili afektem a okamžitě ho hořce litovali. Za velmi neobvyklých okolností si nezadaní najdou spřízněnou duši v období od 21. března do 14. dubna. Nový známý jim doslova obrátí život naruby. A také objeví koníčky, kterým se budou společně věnovat.

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Ve vašem osobním i profesionálním životě na vás čekají velké události! Nezmeškáte kariérní skok a mnohým dokonce bude přidělen post, o kterém jste si mysleli, že ho nikdy nedosáhnete! To jednou provždy umlčí hrst kolegů, kteří vám tajně ublížili. Většina spolupracovníků a podřízených vám bude loajální a darebáci si vás již nedovolí pomlouvat. Také děláte pořádek mezi sousedy a příbuznými. Na jaře (a celé léto) převezme Jupiter kontrolu nad vaším komunikačním sektorem, zónou ovládanou intuitivním znamením Ryb. V neverbálním jazyce budete naprosto přesní, protože můžete číst z řeči těla a pronikat do podstaty ostatních.

Peníze

Saturn, část roku, a Jupiter projdou vaší příjmovou zónou a svým způsobem se postarají o vaši symbolickou finanční transformaci. Zjistíte, že existuje mnohem více způsobů, jak vydělat peníze. Kreativními nápady vás doslova zkazí. Když si to situace vyžaduje, můžete se snadno zdokonalit v novém oboru, mnozí dokonce zahájí podnikání. Jednoduše budete mít inovativní přístup k vydělávání peněz, vaše finanční situace se po mnoho dalších let zlepší a dokonce stabilizuje.

Zdraví

Vaše tělo si zvykne na velkou zátěž, proto je nutné, abyste pravidelně chodili na čerstvý vzduch a chodili spát se slepicemi. Jinak se kolem 26. května během zatmění měsíce nebo kolem 10. června během zatmění slunce zhroutíte! Pokud jedete v červenci na dovolenou, odpusťte si skoky do vody z velkých výšek a tam, kde nemáte ponětí, jak hluboké je dno - můžete si poranit záda, dokonce si poškodit páteř!

Láska

Pokud budete přiděleni, váš milostný život bude až do konce dubna opravdu bouřlivý, protože Uran naznačuje rozchody a návraty. Naštěstí se v květnu uklidníte. Objasníte si svoji roli ve vztahu kolem 5. června, kdy se Mars ve znamení rakoviny dostane do konfliktu s Plutem. Bude to boj o moc, ale nakonec zvítězí zdravý rozum a s drahou polovičkou nastavíte pravidla tak, aby se ani jeden necítil vykořisťován druhým. Zlom v životě singlů přijde v listopadu a bude to láska na první pohled!

Vodnář (21. ledna - 20. února)

Jako mávnutím kouzelné hůlky změníte vše, co jste v minulosti pokazili, přinejmenším přijdete s brilantním plánem, jak to napravit! Jupiter vám bude sedět na rameni a ukáže vám příležitosti, o kterých jste ani netušili. Ale máte ještě jedno rameno a Saturn si na něj sadne, takže to nepřehánějte a nedělejte si příliš velké sousto. Doma očekávejte nepředvídatelné události. Ze dne na den se něco rozpadne, rozpadne se, pokud máte dům, nelze vyloučit nutnost zásadních oprav, například střechy. Pokud někdo ve vaší rodině dlouhodobě působí nepokoje a stres, bude to letos nevyhnutelné. Ostatní začnou osobu ignorovat až do té míry, že se přestane účastnit oslav a nebudou se hlásit všem, včetně vás. Neřešte to, až vyroste duchovně, pamatuje si, kudy vede cesta domů.

Peníze

Řiďte se intuicí, zejména od poloviny května do konce července. Vždy vás upozorní na finanční příležitost v nejvhodnější chvíli. To platí jak pro lukrativní projekty pro osoby samostatně výdělečně činné, tak pro rutinní povinnosti v případě zaměstnanců. Stručně řečeno, něco pro vás bude opravdu fungovat a budete odměněni. V létě a na podzim se vám podaří získat peníze z externích zdrojů, kterými mohou být invalidní důchod nebo úhrada lázní.

Zdraví

Pokud máte problémy s očima, pravděpodobně vám chirurgický zákrok neunikne, ale stane se rychle a bezbolestně. První dva červnové týdny noste pouze bavlněné oblečení a poté od 5. listopadu do konce roku. Během těchto období budete mít velmi citlivou pokožku a v potu se mohou objevit záněty mokré kůže.

Láska

Pokud jste osamělí, v květnu vás čeká milostný vztah. Buďte připraveni na náhlé vzplanutí během cesty, turistického výletu nebo sportovního zápasu. Od začátku si budete rozumět, příležitostných setkání mezi nimi bude málo. V září se díky velmi nepříjemné události rozsvítí v hlavě a uvědomí si, že žije s nejlepším člověkem v celé Mléčné dráze.