Takto vypadá jediná žena kterou Patrick Swayze miloval celý život. Byla při něm až do poslední chvíle.

0
(0)

Dalibor , 22. 04. 2024

Patrick Swayze byl dobrodruhem, ale zároveň i romantikům. Miloval jízdu na koni a účastnil se honu na zvířata. Neměl problém ani seskokem z padáku. Na druhé straně však bylo vidět a cítit, že byl citlivý člověk a vyzařovalo z něj něco pozitivní a dobré.

Patrick Swayze

Patrick Swayze byl dobrodruhem, ale zároveň i romantikům. Miloval jízdu na koni a účastnil se honu na zvířata.

Neměl problém ani seskokem z padáku. Na druhé straně však bylo vidět a cítit, že byl citlivý člověk a vyzařovalo z něj něco pozitivní a dobré.

Patrik vždy říkal, že jeho manželka je nejkrásnější bytost na celém světě. Byla jeho nejlepším přítelem, ale i spolehlivou partnerkou. Ji však dostala jeho nedostupnost a nevinnost.

Jejich vztah

Po krátkém čase si uvědomil, že se do ní bezhlavě zamiloval. Jejich láska se začala přátelstvím, dokázali spolu parafrázovat celé hodiny.

Jejich rozhovorech hrála "prim" upřímnost, čestnost a otevřenost. Na chvíli se odloučily, protože Patrik odešel do New Yorku, kde chtěl pozvednout svou kariéru v oblasti baletu.

Jelikož se Lisa odmítla vzdát Patrika, chtěla být při něm co nejblíže. Později se vzali, a proto že neměli žádné problémy začaly snít o dětech.

Zmaření snu

Bohužel, tento sen se jim nesplnil a Lisa dvakrát potratila. Však na to začal Patrik pít, kouřit a vyzkoušel i drogy. Některých návyků se zbavil, ale kouřit přestal tehdy, když se dozvěděl o své diagnóze. Ta zněla rakovina.

Jelikož onemocnění bylo ve čtvrtém stadiu, zpráva byla tak šokující, že ještě v roce 2008 se zúčastnil posledního natáčení seriálu, kde hrál agenta FBI.

V tomto období mezi prací absolvoval i chemoterapii. Na zlepšení svého vlastního zdraví konzumoval bílkoviny, na doporučení lékaře. Avšak onemocnění bylo v pokročilém stadiu.

Odchod na ranč

Screenshot

Přesto byl Patrik trpělivý , ale léky proti bolesti neužíval. Kromě své práce na seriálu, spolu s manželkou psal i memoáry.

Rád popisoval sebe sama jako "divokého člověka" . Chtěla toho v životě přežít co nejvíce, protože jako zvědavý člověk chtěla porozumět všemu.

Avšak Hollywood neodpověděl na jeho potřeby. Po skončení natáčení odešel na ranč, kde ho onemocnění začalo pomalu pohlcovat.

Po jeho boku až do poslední chvíle

Jeho milovaná manželka byla po jeho boku i tentokrát až do poslední chvíle , tedy až do jeho smrti.

Láska, kterou oba prokazovali navzdory těžkostem a životním zkouškám vyvolává i dnes radost a respekt.

Pro Patrika bylo těžké toto období, ale pro Lisu bylo dvojnásobnou zkouškou. Přesto, oba byli odvážní snažili se neukazovat navenek svou bolest.