Ukradli její dětství: Tato holčička vyhrávala jednu soutěž krásy za druhou. Neuvěříte jako dnes vypadá.

0
(0)

Dalibor , 22. 04. 2024

Po celém světě se konají ty nejrůznější soutěže krásy. O nejkrásnější maminku, fitness lektorku a v neposlední řadě o nejkrásnější holčičku.

Co ale tyto soutěže pro nejmladší obnášejí?

Krása žen je od vzniku lidstva tou nejvíce oceňovanou. Ženy byly ztvárňovala na obrazech, sochách, ve středověku kvůli přízni krásné ženy muži bojovali na život a na smrt.

Dnes sice muži o krásnou ženu v turnajích nebojují ale soutěže krásy jsou s velkou oblibou pořádány po celém světě. Takových soutěží se účastnila i Eden Wood. Začínala již ve svých 6 letech.

Zvítězila ve více než 300 soutěžích po celé Americe

Místo toho, aby s kamarádkami běhala po hřišti, hrála se s panenkami, jezdila na kole, kolečkových bruslích, chodila do školy a dělala všechny ty obyčejné lumpárny, které malé holčičky obvykle dělají, chodila do solária, naučila se používat make-up, nosit umělé vlasy a vysoké podpatky.

Ve svých 12 byla již natolik známá, že časopisy o ní psali jako o nejkrásnější Američance. Ona sama později napsala knihu pod názvem "Od kočárku po korunku". Zde popisuje svou nelehkou cestu ke slávě a o ztraceném dětství.

A jak vypadá dnes?

Dnes už nesoutěží a o soutěže krásy nemá zájem. Svou budoucnost vidí spíše v modelingu, herectví a tancování.

Roky tvrdé přípravy snad využije a konečně bude žít svůj vlastní život. Na roky dětských soutěží se snaží zapomenout a své trofeje ze soutěží krásy skrývá.

Podívejte se, jaká krásná dívka z ní vyrostla

Na svých internetových stránkách se snaží pomáhat současným malým holčičkám, které procházejí tím, čím si prošla ona sama.

Kdo jiný by jim lépe rozuměl jako bývalá několikanásobná vítězka.