Zázračný nápoj na obnovu buněk, hubnutí a především očistu jater. Změna se dostaví do 72 hodin

4.6
(38)

Tomáš , 11. 07. 2019

Čistá játra silně souvisí s čistou krví v těle. Každý jednotlivec, který zná zdravotní problémy s játry již dobře ví, že tento orgán je velmi podstatný pro naše zdraví. Je proto velmi důležité udržovat své játra v dobré kondici.

Čistá játra

Nedostatečné stravovací režimy, alkoholické nápoje a četné různé prvky decimují naše jaterní buňky ničí naše játra, ale to si často začneme uvědomovat až se začínajícími zdravotními problémy, které se ve většině případů objevují kolem padesátky, ale mnohem častěji již kolem čtyřicítce.
Už naše babičky využívali pro léčbu jater a udržování jejich zdraví známou metodu, kterou můžete vytvořit doma. 
Po tomto nápoji zpozorujete úbytek přebytečných kil, silnějších nehtů i vlasů a celkové lepší kondice. 

Celý princip tohoto receptu tkví v rozinkách. Sušené rozinky působí na biochemické postupy v těle a očišťují krev a játra od toxinů. Od teď budete milovat tento sušený přírodní produkt. Přesto byste měli být opatrní při nákupu hroznů. Vyberte nejtmavší a nesmí být nadměrně tvrdé, požadované látky budou lépe odstraněny, pokud jsou rozinky jemnější.

Potřebujete

  • 2 šálky vody
  • Rozinky - 150g

Jak na to?

Ideálně si tento odvar chystejte večer, aby přes noc odležel.
Rozinky zcela omyjte. Vodu začněte vařit a přidejte rozinky.
Následně vařte rozinky ještě 20 minut. Poté přikryjte poklicí a nechte louhovat přes noc. 
Ráno tento vývar přihřejte a pijte na lačný žaludek, alespoň půl hodiny před snídaní.

Závěr

V případě, že budete potřebovat, aby vaše játra očistit být značně stále silnější, můžete zahrnout část výživy, které navíc pomáhají játra do svého stravovacího režimu. Můžete si například vybrat mezi řepou, mrkví, jablky, zelím, artyčoky, špenátem nebo švestkami. Je cenné zmírnit využívání masných a mléčných výrobků.