Naprosto nejlepší návod na hubnutí všech dob. Zhubnete 15 kg za jediný měsíc

4.8
(67)

Tomáš , 13. 07. 2019

Příroda je zdrojem léků a látek, které tělu velmi prospívají. Objevíte v přírodě látky, které tělo potřebuje a je za ně velmi vděčné. Takový velký počet jedinců má dnes určitou vzdálenost od tradičního předpisu a snaží se vrátit se k přírodě. Největším rozdílem charakteristických látek je, že jsou ošuntělé a neubližují tělu jako například chemické léčiva.

Nápoj na Hubnutí

Dnes vám odhalíme návod pro jeden mimořádně výjimečný nápoj, který vás povzbudí k tomu, abyste se více přizpůsobili, ale navíc léčí řadu nemocí. Například, to vám umožní zlepšit odolnost, předcházet chřipce, a očistit vaše orgány od nahromaděných jedů. To je také základní motivací, proč se mnoho lidí po celém světě rozhodlo začlenit tento nápoj do každodenní stravy.

Všechny ingredience, které použijete na přípravu tohoto nápoje jsou tělu velmi prospěšné. Zároveň jsou všechny ingredience velmi levné a snadno dostupné. 

Potřebujete

  • Chia semínka - 1 lžíce
  • Citron - 1 ks
  • Voda - 2 dcl

Jak na to?

Nejprve je potřeba chia semínka rozdrtit například v mlýnku na pepř. Rozemleté semínka poté namočte cca na 1 hodinu do vody. Z chia semínek vznikne takový gel, který dejte do mixéru a přidejte zbývající ingredienci.  Vše dokonale promixujte. 

Užívání

Tento nápoj pijte každý den 1x. Nejlépe tento nápoj využijte namísto snídaně. Chia semínka dodají tělu energii na celé dopoledne. Tento nápoj konzumujte každý den, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku.