Dieta, díky které zhubnete 7 kilo během 8 dní. Každý den uvidíte v zrcadle změnu

4.8
(53)

Tomáš , 19. 06. 2019

Několik žen si to příliš dobře uvědomuje. Myslí na čokoládu a během chvilky sedí u dokonalých noků a to je vše! Hmotnost vzroste o 2 kg úplně sama. Je na to odpověď? Pokuste se změnit jídelní režim a ztratit 7 kg. Jde o rutinní stravování plánované významným evropským kardiologem a závisí na bílkovinách. Důsledně byste měli dodržovat snídani v podobě nějakého ovoce mimo banán. Pokuste se tento jídelní režim a budete ohromeni tím, jak dobře funguje.

Ideální menu

Možná se domníváte, že je to neuvěřitelná prezentace, ale raději potřebujete nějaké ukázkové menu. Tak tady je. Na oběd si připravte 1 pomeranč, 250 g jogurtu a jedno vejce. Potom večeře, při které si dáte 2 vejce, 2 toasty a zeleninu. 

Druhý den na oběd zvolte stejný systém a k večeři postačí pouze 1 toast, 125 gramů červeného masa, můžete si vyzkoušet čaj nebo neslazené espresso a večeři doplnit pomerančem. Oběd je velmi malý, to platí, nicméně si vzpomeňte, že chcete rychle zhubnout a tento jídelníček není na celý život.

Menu na další dny

Třetí den si k obědu dáte 1 okurku, 1 pomeranč, 1 vařené vejce. 125 g červeného masa, 1 pomeranč, 1 toast, nějaké espresso nebo čaj bez cukru pro večeři. 

Na čtvrtý den oběda si připravte 1 okurku, 1 pomeranč, 1 vařené vejce, večeře opět bude obsahovat 125 g červeného masa, 1 pomeranč, 1 toast, hrnek espressa nebo čaj bez cukru. Poslední pátý den si dopřejte 1 toast, 200 g masa nebo rybího masa, 1 rajče. 225 g vařené mrkve, brambor a hrášku na večeři.

5 dní

Jídelní režim je stanoven na 5 dnů, v tomto okamžiku si můžete vychutnat odklad po dobu dvou dnů a po této době postup znovu opakujte. Během tohoto období pauzy se nepokoušejte jíst na celý týden dopředu. Odlište své stravovací návyky se zdravými výživami a zlikvidujte ve svém jídelníčku sůl a alkohol. Tento jídelní režim je velmi brutální, nicméně, dieta bílkovin závisí na způsobu, jakým je do těla vpravíte.

Bez cukru

Pamatujte si, že tento jídelní režim bude možná fungovat pouze v případě, že vynecháte úplně cukr. Dalším významným faktorem k pokusu o tento jídelní režim je, že večeře s vysokým obsahem bílkovin vás bude dobře vyživovat, s cílem, že strava může být příliš přísná.

Co při dietě jíst?

V případě, že jídelníček není úplně podle vašich představ, sestavte si vlastní, ale držte se hodnot uvedených v tomto, jinak výsledek nebude, jaký si představujete. 
Do stravovacích návyků můžete začlenit libové maso, například drůbež, hovězí nebo ryby. Můžete také ocenit mléčné výrobky, které neobsahují nadměrné množství tuku. Pokus o čedar, jogurt nebo mléko. Samozřejmě nebudete ničit ničím začleněním zeleniny a přírodních produktů do svého jídelníčku. Jako přílohu se pokuste sóju, hrách, fazole nebo čočku.

Co při dietě nejíst?

Bílkovinová dieta je užitečná, ale musíte ji udržet tak, že nebudete jíst, co nemáte. Takže buďte opatrní, abyste nejedli tučné maso, brambory, potraviny obsahující tunu škrobu.

Pitný režim

Pijte vodu nebo vodu s citronem. Espresso není zakázáno, s výjimkou případů, kdy je ho nadměrně. Bez ohledu na veškerou námahu se budete s největší pravděpodobností cítit hladoví od začátku, můžete ji potlačit surovou zeleninou, která vám neublíží.