Detoxikační nápoj lepší než přísné diety. Během 1 týdne zhubnete 2 kilogramy. Stačí lžíce ráno a večer

4.8
(59)

Tomáš , 18. 06. 2019

Naše tělo je neustále vystavováno jedům z okolí, včetně potravin a nápojů. I když je naše tělo pro tyto látky nepropustné, může se po nějaké době objevit, že nám tělo bude signalizovat nouzový stav pomocí nemocí a zdravotních potíží.

Detoxikace těla

To je důvod, proč bychom ho měli očistit. Příležitostně bychom měli očistit naše tělo. Dnes vám přinášíme jeden tip s perfektní recepturou, která čistí vaše tělo, ale navíc díky tomu zhubnete.
Tajemství tohoto triku spočívá v tom, že se skládá ze dvou jednoduchých charakteristických upevňovacích prvků, specifických švestek a rozinek. Proč zrovna tyto potraviny?

Rozinky

V rozinkách najdeme množství inulinu, který příznivě ovlivňuje celý žaludek. Díky rozinkám pročistíte střeva i játra a zvýšíte jejich výkonnost.

Sušené švestky

Švestky jsou pro tělo užitečné jako běžné detoxikační formy a mezitím jsou zdrojem živin, které vyživují a posilují tělo. Vláknina vede k rychlejšímu vyhoštění tekutin a tím k rozšíření asimilace živin do těla.

Domácí detoxikace těla

  • 150 g sušených švestek a rozinek
  • 3 šálky vody

Postup

Vodu v hrnci přivedeme k varu a poté přidáme sušené švestky bez pecek a rozinky. Vyvářejte tento odvar v hrnci po dobu dalších 15 minut a poté sundejte z ohně. 

Užívání

Tento odvar využijte každé ráno na lžíci, na lačný žaludek. Po pár dnech byste měli vidět primární změny ve zpracování a tím i snížení hmotnosti.
Není rozdíl v tom, jakou máte postavu těla a jak jste starý. Tento trik je ideální pro každého v jakémkoliv věku.