Tyto body na dlani a prstech stiskněte a chvíli vyčkejte. To, co nastane, vás nadchne

4.6
(57)

Tomáš , 07. 07. 2019

Existuje snadný postup k rychlému zmírnění bolestí v konkrétních částech těla tím, že se na vaši dlaň upnete určitý tlak. Na dlani máme body, které jsou, jak ukazuje reflexologie, přímo propojeny s různými částmi na těle, takže jejich podněcování může ovlivnit bolavé orgány a tkáně.

Bolesti těla

Hlavní věc, kterou musíte udělat, je stisknout body v rozmezí 1 až 2 minutách a hluboce se nadechnout. Prozradíme vám, které body jsou propojeny s určitými částmi těla.

Kraj dlaně

Tento bod vás vybízí k regulaci hladin glukózy a konečníku.

Střed dlaně

Tento bod uprostřed dlaně snižuje problémy související se žaludkem a zažívacími potížemi.

Část dlaně u palce

Tento bod má na starosti působení endokrinního a oběhového systému. Jeho podněcování upraví tvorbu hormonů a navíc způsobí, že budete řídit kadenci srdce.

Palec

Bodem na palci může ovládat zármutek, napětí, slezinu a žaludek. Pokud právě čelíte problémům s trápením žaludku, kožních problémů nebo se cítíte skutečně silné vyčerpáni, jednoduše tento bod oživte.

Palec - spodní část

Pokud stisknete spodní část palce vyřešíte tím problémy s dýcháním, kašlem a zlepšíte fuknce štítné žlázy.

Ukazováček

Tento bod vás podpoří v případě, že máte problémy s ledvinami a močovým měchýřem. Stejně tak v případě, že se budete cítit namáháni, zmateni nebo frustrovaní, vám tento bod umožní, abyste se uvolnili.

Prostředníček

Tento bod je určen k regulaci jater a žlučníku. Z psychologického stavu, v případě, že jste si nejistý nebo se zhoršujete, si tento bod zlepšíte svou mysl. Rovněž je rozumné tímto bodem ovládat krevní oběh a zlepšovat vidění, odstraní bolesti hlavy a zmírňovat menstruační křeče.

Prsteníček

Posílíte práci plic a tlustého střeva tím, že povzbudíte bod na prsteníčku. Zlikvidujete pesimismus.

Malíček

Bod na malíčku zlepšuje vodítko malé trávicí soustavy a srdce. Stiskem se zlepší kapacita srdečního svalu a dále vyloučí otok a problémy s krkem. Bod také pomáhá léčbě osteoporózy.