Přírodní recept na odstranění vyrážky, znamínek a především bradavic z vašeho těla

4.7
(50)

Tomáš , 15. 07. 2019

Bradavice, znamínka a nepříjemné vyrážky na pokožce jsou jedním z nejrozšířenějším problémem, který zasahuje do životů mnoha lidí po celém světě. Tyto projevy na pokožce ovlivňují naše zdraví, ale ještě mnohem častěji naše sebevědomí.

Dokonalá pokožka

Existují různé kosmetické přípravky na dokonalost pokožky. V každém případě jsou často dost nákladné a pravidelně obsahují různé nebezpečné syntetické přidané látky.
Tímto způsobem navrhujeme využití mnohem lepším metod. Ať už je to tak, pro jednu takovou techniku, obzvláště silnou pro bradavice, ale navíc pro vyrážky nebo znaménka, vám dnes odhalíme návod.

Bradavice a příčiny

Než se vydáme na návod, jak bradavice odstranit, je potřeba se zaměřit na otázku toho, proč se objevují. Jejich nejčastějším důvodem jsou infekce HPV. Jedná se o infekce přenášené osobním kontaktem Bradavice jsou typicky neškodné, nicméně tam jsou navíc typy, které jsou spojeny s příčinou rakoviny.

Dnes se zaměříme na odstranění těch bradavic, které pouze snižují naše sebevědomí a neohrožují naše zdraví. Mohou mít různou velikost a konzistenci. Některé z nich jsou malé, podobné stonku, jiné obrovské s nepříjemným povrchem. Bradavice se nejčastěji vyskytují na místech těla jako je podpáždí nebo krk, kde se hodně potíme.

Návod na odstranění bradavic

  • Jablečný ocet
  • čisticí prostředek
  • bavlněné tampony
  • horká vody
  • bavlněný ručník

Jak na to?

Nejdříve omyjte postiženou oblast vodou a mýdlem. Po mytí usušte kůži ručníkem.
Následně tamponek namočte do teplé vody a přiložte na bradavici cca na 10 minut.
Do octa namočte další vatový tamponek a znovu ho na 10 minut naneste na bradavici.
Nakonec očistěte ošetřenou oblast vlažnou vodou a osušte.

Opakujte tuto skvělou přírodní metodu každý den, dokud bradavice, znaménka nebo vyrážka zcela nezmizí.