Vždy, když mi gynekolog zjistí cystu či fibrom, piju tento džus. Problémy zmizí za 4 dny

4.6
(47)

Dalibor , 10. 12. 2019

Problémy s cystami nebo fibromy na děloze a vaječnících trápí mnoho žen. Řešením bývá často operace, případně užívání léků s různými vedlejšími účinky. Dnes vám prozradíme recept na jeden extra účinný, avšak čistě přírodní džus, který si s většinou podobných problémů dokáže hravě poradit.

Kromě cyst, myomů a fibromů je velmi vhodný i pro posílení srdce, pročištění cév od nánosů a celkovou detoxikaci těla.

Džus proti cysty a fibromy

Tento přírodní džus se skládá pouze z 2 složek a je velmi jednoduchý na přípravu. Když zkombinujete léčivé síly červené řepy a medu , získáte nejsilnější přírodní lék, který dokáže doslova zregenerovat celé tělo.

Mnoho lidí si myslí, že cysty na vaječnících nejsou až tak vážným problémem. Opak je pravdou. Mohou totiž způsobovat ohromné ​​bolesti. Navíc, jelikož se jedná o nezhoubné formu nádoru, ten se může časem proměnit na formu zhoubnou. Proto i navzdory prohlášením expertů, že nejde o vážný problém, je třeba mu věnovat náležitou pozornost a snažit se cyst čím dříve zbavit.

Nyní se už ale pojďme podívat na recept, jak si tento účinný domácí lék připravíte.

Ingredience:

  • 200 gramů čerstvé šťávy z červené řepy
  • 2 čajové lžičky medu

Příprava

Očistěte červenou řepu a nakrájejte ji na menší kousky.

Vložte kousky červené řepy do odšťavňovače a odšťavněte jejich dokud nezískáte přibližně 200 ml šťávy. Pokud nemáte odšťavňovač, můžete použít i mixér a přidat do toho trochu vody na zředění.

Do šťávy pak přidejte ještě med a dobře to celé zamíchejte.

Užívání

Vypijte 1 takový nápoj 3 krát denně s každým jídlem. Užívejte během 4 po sobě následujících dní.

Neužívejte jej však déle než týden protože červená řepa obsahuje poměrně hodně oxalátů (solí kyseliny šťavelové), ze kterých se mohou začít tvořit ledvinové kameny.